Jogi nyilatkozat

Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. a weboldalán megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat a kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. weboldalán közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a FŐGÁZ Zrt. jogosult. A honlap információi az NKM Földgázszolgáltató Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatók fel. A társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon az NKM Földgázszolgáltató Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az NKM Földgázszolgáltató Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a weboldalának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a weboldalon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek az NKM Földgázszolgáltató Zrt. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatásának adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-52150/2012