E-gázszámla igénylés

0001.01.01

Ha most igényel E-gázszámlát, akkor garantált 1000 Ft számlajóváírást kap. 

 
Utolsó módosítás: 0001.01.01


Utolsó módosítás: 0001.01.01

Mit kell tenni az E-gázszámla igényléshez?

     1.    Földgázszámlán található ügyfélazonosítók megadása

     2.    Adatok ellenőrzése (beazonosítás)

     3.    E-mail cím és telefonszám megadása

     4.    E-gázszámla igénylése egy kattintással


Zöldben gondolkodunk

Az NKM elindította „Zöldben gondolkodunk!” elnevezésű kampányát, amellyel a most e-számlára regisztráló ügyfelek 2019. április 23. és 2019. június 30. között garantált 1000 forintos számlajóváírást kapnak, valamint összesen 2 500 000 Ft értékben ajándékutalványokat is kisorsol.

Az utalványok a Zöldbolt.hu (www.zoldbolt.hu) oldalon válthatók be. A Zöldbolt.hu nyereményeket biztosító partner tökéletesen illeszkedik a kampány fő mondanivalójához, vagyis a környezettudatossághoz. Az utalványok sorsolási időpontja 2019. július 15.

Amellett, hogy az ügyfelek az e-számlára váltással részt vesznek a nyereményjátékban, hozzájárulnak egy környezettudatosabb, zöldebb jövő megteremtéséhez, amelyben a jövő generációja is élhetőbb körülmények között nőhet fel. Az NKM elektronikus számla szolgáltatásával egyszerűbb és gyorsabb a fogyasztók számla-ügyintézése, hiszen internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják az e-számlát, illetve tételesen nyomon tudják követni azokat visszamenőlegesen is és nem kell többet a papír alapú számlákkal foglalkozni.

Amennyiben NKM áramfogyasztóként is szeretné igénybe venni az e-számla szolgáltatásunkat, azt az alábbi oldalon teheti meg:

https://www.nkmaram.hu/eszamla