NKM Földgáz Online ügyfélszolgálat

Vegye kézbe gázügyeit! Online ügyfélszolgálatunkon nyomon követheti folyószámlája egyenlegét, megtekintheti és bankkártyájával ki is fizetheti gázszámláit, megadhatja mérőállását és regisztrálhat a környezetbarát E-gázszámla szolgáltatásra is. A regisztrációhoz készítse elő földgázszámláját, mert szüksége lesz az ott található adatokra!

A menüpontok segítségével az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő (lakossági és nem lakossági) fogyasztóink intézhetik ügyeiket.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CIB Bank rendszerének karbantartási munkálatai miatt 2019. január 10-én (csütörtökön) 02:30 és 04:30 óra között, és 2019. január 13-án (vasárnap) 00:00 és 02:00 óra között az online ügyfélszolgálatunkon és mobilalkalmazásunkban az internetes bankkártyás fizetés nem lesz elérhető, a tranzakciók elutasításra kerülnek. A kényelmetlenségért elnézést kérünk.


 

A funkciók használatához regisztráció szükséges. Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1/20/30/70 474 9999-es számon.

Az online ügyfélszolgálat használatához szükséges technikai követelmények és feltételek itt olvashatóak.

A 20 m3/h-t  meghaladó névleges mérőteljesítményű felhasználóink az Vállalati ügyfelek menüpont alatt találják az ügyintézéssel kapcsolatos információkat.