NKM Földgáz Online ügyfélszolgálat

 

Vegye kézbe gázügyeit! Online ügyfélszolgálatunkon nyomon követheti folyószámlája egyenlegét, megtekintheti és bankkártyájával ki is fizetheti gázszámláit, megadhatja mérőállását és regisztrálhat a környezetbarát E-gázszámla szolgáltatásra is. A regisztrációhoz készítse elő földgázszámláját, mert szüksége lesz az ott található adatokra!

A menüpontok segítségével az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő (lakossági és nem lakossági) fogyasztóink intézhetik ügyeiket.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. november 18. (vasárnap) 23:00 és 2018. november 19. (hétfő) hajnali 03:00 óra között a CIB Bank rendszerének karbantartási munkálatai miatt az online bankkártyás fizetés online ügyfélszolgálatunkon és a mobilalkalmazáunkban nem lesz elérhető. A kényelmetlenségért elnézést kérünk.

 

A funkciók használatához regisztráció szükséges. Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1/20/30/70 474 9999-es számon.

Az online ügyfélszolgálat használatához szükséges technikai követelmények és feltételek itt olvashatóak.

A 20 m3/h-t  meghaladó névleges mérőteljesítményű felhasználóink az Vállalati ügyfelek menüpont alatt találják az ügyintézéssel kapcsolatos információkat.